Wednesday, September 24

Wordless Wednesday | Follower Bertuah!!

uikkkkk. baru 100 dah macam ayam bertelur riuh sekampung??

Ah lantok situ.
So, follower yang bertuah tu adalah follower yang ke 100
Tak adalah dapat award ke ape kan. Hahaha.
Blog I picisan sajo. Malu je kan baru 100 orang dah kecoh je. huksssss
Orang dah puluh ribu riban.
Tak mengapa. Tak mengapa.

Aku suka jadi silent reader je sebelum ni.
Mana ada I follow u follow me back.
Baca selalu tapi tak tinggal jejak.

Sekarang baru macam rajin blogwalking sambil tu tinggal jejak.
Rasa seronok jugak rupanya eh. Haa.
Jadi aku sangat hepi bila follower ku dah mencecah ke angka 100
Sikit sikit lama-lama jadi gunung. Ye dak?? He.

So. Here u go..
Follower ke 100 yang bertuah itu adalah..............



Haaa....sekali tak jelas. hahaha
Ngam je followers yang ke 100 aku capture ni.
 
Mari kita lihat siapa yang kena!
 
 
Yang bertuah itu adalah Dear +Mama Myja . Wooot woootttttt!! hahah.
Rezeki mamamyja la tu.
 
Mamamyja boleh contact wassup 017 479 6944 kite ek.
Ada hadiah sebagai tanda penghargaan buat mamamyja.
Dan untuk galakkan untuk mamamyja rajin jejak sini lagik..mihmihmih.
 
Love,
Blogger yang bangga
Followers baru 100 orang. =p


8 comments:

  1. mcm sy gak dlu...teruja setiap kali naik follower hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah follower dan tahniah puan zahidah! Biasalah, cx pun dulu ada update pasal follower naik ni. Mmg mnjdi satu smgt.bile kite dpt follower. So chaiyok!

    Pesan cx, lps baca mesti wajibkan diri tgllkan jejak. InShaaAllah ada manfaatnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. Yup rasa nak update blog tu membuak-buak je.
      InsyaAllah akan rajin-rajin tingalkan jejak.

      Delete
  3. sy dulu pn mcm 2 jgk.. pastu cari solution camner nk dpt kn follower ramai bila jeles tgok blog org lain ada follower riban2... hahaha btw sy follow sini... ^-^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Jeles tapi tak nak amik tindakan. Sekarang baru nak hegeh-hegeh.
      Tq follow. nanti kite balas kunjungan.

      Delete

Tenkiu