Wednesday, December 10

Happy Birthday Sweety Pie | Nur Raisha Aneesa

Alhamdulillah..
.
Tanggal 9 Disember 2014 genap Raisha 3 tahun.. Hujung sangat.. Kalau kira tahun 2015 dah 4 tahun.. Nak hantar pergi skool dah dia..
.
3 tahun lepas ingat lagi masa nak lahirkan Raisha..Overdue 9 hari kau..punya dia tak nak keluar..suka beno duduk dalam perut ibu ye..hehehe..

Trowback bersalinkan Raisha
.
Sekarang dah besar. Pandai cakap sangat-sangat. Sel-sel otak tu sentiasa nau berhubung.. Kadang tak terlayan tau..
.
Pagi-pagi tu aku dah wish Happy birthday kakak... Raisha sengeh-sengeh je.. Lantas terus cakap. " ibu, jom pergi pakpung (kenduri kawen.) Kan ada kek hepy birthday...

Raisha memang kalau kenduri kawen je dia sebut pakpung.. sebab bunyi kompang kan. Suka sangat dia kalau kenduri kawen ni. Suka tengok pengantin. Pastu nanti mesti Tanya ibu, mana ayah dia..Hahaha dok Tanya pengantin lelaki. tapi dia gelarkan ayah. Kalau pengantin perempuan, mesti Tanya mana ibu dia..
.
So, semalam plan balik kerja nak beli kek slice utk Raisha..Tapi Alhamdulillah.. Offismate bagi kek 2 slice lagi untuk Raisha.. Murah rezeki Umi...
.
Alkisahnya semalam dia memang asyik nyanyi je heppy birthday to u, Allah selamatkan kakak..hahah. Gabungkan terus.
.
Malam kita celeb dua beranak je.. Adik bantai mentido time ni.. Ok jugak. kalau tidak. Amukan dia nak juga makan sendiri nanti.. Lagi sorang budak bertuah.. Dasyat sungguh amukan dia.. Tak dapat apa yang dia nak, nah rebahkan badan guling-guling kat situ jugak. Rania Rania.. Baru 1y 2m tu..
.
So, cekidaut video celebrate semalam..mihmihmih.. Love u sweety pie. damn damn much!!

video

p/s : aku sebenarnya dok menunggu approval video Blogbuster Trasact & Win tuh.. Derr. Baru berani sahut cabaran Nuffnang buat video haaa.. Nevesss. Kalau ada rezeki insyAllah dapatla kan..

No comments:

Post a Comment

Tenkiu