Thursday, April 5

Raisha Aneesa di Majalah PA & MA

Verangan gambar Raisha ni jadi Penghias Kulit Majalah Pa & Ma. Hik~

Tetiba terexcited nak join contest Bayi Bulan Ini dekat Majalah Pa & Ma.

Alkisahnya, semalam on9 fb through phone. Tetiba eh, ada contest untuk Bayi Bulan Ini dekat Majalah Pa & Ma. Cepat-cepat klik link nak join contest. Time tu tengah pegang Raisha terus suruh hubby yang jaga Raisha jap sementara ibu nak join contest ni..hik~

Sekali, alahai kecik pulak screen phone nih, susah nak tengok. Terus bukak TAB yang konon-kononnya harta sendiri itu.. ha, puas!

Terus join contest. Jom cikidaut! Antara syarat-syarat penyertaan :

1.Peraduan BAYI BULAN INI - Terbuka kepada bayi yang berusia 2 tahun ke bawah.
2.Hanya penyertaan dengan gambar “close-up” terbaru yang jelas dan menarik sahaja yang akan dinilai. Gambar kabur atau imej terlalu kecil tidak akan dilayan.
3.Pertandingan akan berterusan setiap bulan sehinggalah dimaklumkan oleh pihak editorial web kelak.
4.Bukti e-mel tidak boleh menjadi bukti penghantaran.
5.Pihak kami tidak bertanggung jawab terhadap gambar yang tidak sampai atau dengan borang penyertaan yang tidak lengkap.
6.Sebarang pengesahan mengenai penerimaan gambar tidak dapat dilakukan oleh pihak kami sepanjang pertandingan ini berjalan.
7.Sebarang perubahan hadiah tertakluk kepada pihak editorial web.
8.Pemenang akan dipilih berdasarkan peratusan markah tertinggi. Peratusan markah dibahagi kepada dua iaitu 30% undian melalui web dan 70% undian dari pengadil. Keputusan pengadil adalah muktamad.
Pihak editorial web berhak menggunakan gambar-gambar yang dihantar untuk tujuan promosi dan aktiviti berkaitan laman web dan majalah Pa&Ma.
9.Setiap peserta boleh menghantar HANYA SATU penyertaan sahaja.

Nak join?? Klik SINI

Act, senang je nak join contest ni. Tak renyah pun. Agak-agak anak korang comel-comel sokmo macam anak i *pangggggg!* haha, jom la join.

Tapi yang bestnya pulak plus pelik sikit, kita boleh undi seberapa banyak mana yang kita suka. Maknanya, korang boleh klik undi untuk bayi mana yang korang suka banyak kali. Sampai bosan!

Dan aku sendiri klik untuk Raisha entah untuk berapa kali dah. Haha~

So, kalau korang nak tolong aku UNDI Raisha, silalah Klik Sini.
Klik dekat UNDI Peraduan Bayi Bulan Ini. Cari nama Nur Raisha Aneesa bt Muhd Farizan yang ada gambar seperti di atas dan sila klik UNDI itu banyak-banyak kali ye. hik~ ( Jangan Klik nama Raisha yang tak ada gambar ye. Aku tersilap mase mula-mula join. Huk~)

pssstttttt : Mane tahu ada rezeki Raisha dapat jadi Penghias Kulit Majalah Pa & Ma. *verangan* ^^,

No comments:

Post a Comment

Tenkiu